Kvalitetsinstrumenter til fair priser

Min filosofi er, at instrumenter og musikudstyr skal mærkes og prøves før man kører kortet igennem. En guitar eller bas er et personligt instrument, og du skal have den rigtige fornemmelse, når du laver investeringen.

Hos Dr. D Guitars har du altid mulighed for at spille på instrumentet inden du beslutter dig – og der er kaffe på kanden, når beslutningsprocessen trækker ud.

God service koster nemlig ikke ekstra.

Dennis T. Laursen
Indehaver, direktør og rengøringskone
Besøg Dr. D på de sociale medier

15 års erfaring - og et lille lokale i Kippervig

Så længe, jeg kan huske, har jeg brændt for musikken. Først som leadguitarist og senere bassist, og igennem tiden har jeg prøvet kræfter med stort set alt, en musiker kan drømme om.

Jeg fik mit første job i en horsensiansk musikbutik i 2004, hvor mine arbejdsopgaver bestod i at klargøre instrumenter, holde butikken ren og yde en professionel kundeservice. Siden blev jeg butikschef og har lært både Horsens’ og hele Østjyllands musikscene at kende.

Derfor gav det mening for mig at starte Dr. D Guitars her på Kippervig ved Torvet i Horsens. Den lille hyggelige butik er fyldt med de varer, som jeg med min viden og erfaring kan stå inde for, og der er masser af plads til snak, hygge og seriøs faglig sparring.

Dr. D Guitars er både for professionelle musikere og glade hobbymusikere. Musikken har vi tilfælles, og den er der plads til på Kippervig.

 

Her finder du Dr. D Guitars

Dr. D Guitars
Kippervig 3
8700 Horsens

Telefon: 22 98 87 00

Mail: dennis@drdguitars.dk

Åbningstider

Mandag:

Tirsdag-Fredag:

Lørdag:

Søndag:

EFTER AFTALE

10:00 – 17:30

10:00 – 13:00

LUKKET

© 2020 Dr. D Guitars

Åbningstider i sommerferien

Uge 28 og 29 (10-23. juli):

Onsdag:

Fredag:

14:00 til 17:00

14:00 til 17:00

Uge 30 (24-30. juli):

Lukket

Telefon: 22 98 87 00